CONCERTUL DE COLINDE AL CORULUI BISERICII ALBE

posted in: Evenimente | 0

mainimg-concert-colinde-dec2015

În seara zilei de 24 decembrie 2015, orele 18.00, a avut loc tradiționalul Concert de Colinde al Corului Bisericii Albe, eveniment mult așteptat de întreaga comunitate parohială și de alți credincioși din București interesați de evenimentele liturgice, culturale și misionare organizate de Biserica noastră.
Numărul credincioșilor participanți a fost foarte mare. Biserica a devenit neîncăpătoare. Unii dintre aceștia au stat chiar în squar-ul din fața bisericii, ascultând colindele în boxele exterioare ale locașului de cult.
A fost o seară minunată de Ajun de Crăciun. Coriștii Bisericii Albe ne-au impresionat, încă o dată, prin măiestria cântului lor și prin sensibilitatea lor muzicală. În pauza de concert, un grup de copii a prezentat un program de colinde și poezii religioase, aducând bucurie în sufletele credincioșilor.
La sfârșitul programului, cei prezenți ne-am bucurat de comuniunea întâlnirii, la un pahar de vin fiert, cozonaci, covrigi, fructe și dulciuri pentru cei mici, lângă un minunat brad de Crăciun.
Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea în condiții optime a întregului eveniment.

 

Pr. Mihai Săsăujan

FOTO SI VIDEO CONCERT DE COLINDE 2016

Lasa un raspuns