CURS CATEHETIC I

posted in: Evenimente | 0

mainimg-curs2

Miercuri, 25 martie 2015, a avut loc la BISERICA ALBĂ, prima întâlnire din cadrul PROGRAMULUI CATEHETIC adresat credincioşilor de toate vârstele interesaţi de teme esenţiale ale vieţii noastre creştine. Cursul catehetic este întocmit de Institutul pentru studii creştine ortodoxe afiliat la Universitatea din Cambridge (Marea Britanie) şi oferit parohiilor ortodoxe din România. Tema catehezei a fost "Căutarea credinţei".

Au participat 32 de credincioşi. După o abordare metodologică introductivă, a urmat vizionarea filmului video: CĂUTAREA CREDINŢEI. Au urmat discuţii la nivel de grup urmate de dezbateri în plen.

Experiența primei întâlniri a fost cu adevărat impresionantă. Membrii participanţi au luat cuvântul, exprimând puncte de vedere diferite din perspectiva experienţelor lor personale şi familiale interesaţi de foarte multe aspecte ale vieţii noastre bisericeşti, culturale şi spirituale.

Suntem încrezători în continuarea acestui program catehetic prin organizarea de întâlniri lunare pe teme înainte anunţate. Următoarea întâlnire catehetică va avea loc în data de joi, 23 aprilie 2015, la ora 18.00, la biserica Albă.

Pr.  Mihai Sasaujan

 

camera-blackPOZE EVENIMENT

Lasa un raspuns